Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg porkkanoita
- 0,120 kg sitruunaa
-
0 kg
Valio normaalisuolaista voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori porkkanat ja leikkaa niistä pitkittäin ohuita levyjä.
- Yhdistä voi, tilkka vettä, suola, sitruunanmehu ja sitruunan kuori kattilassa ja kiehauta.
- Lisää porkkanat joukkoon ja hauduta hetki ja tarkista maku ja rakenne.
-
Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
49 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
7,4 g
Rasva
0,3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3,7 g
Suola
0,1 g
Kalsium
42,7 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
49 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
0,3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- Valio normaalisuolaista voita
- suolaa