Siirry sisältöön
Taatelikastike

Taatelikastike

Taatelikastike

Ainekset


Ohje

  1. Keitä taatelit, ja kanelitangot omenamehu-vesiseoksessa kunnes taatelit oavt pehmenneet. Poista kanelitangot. Soseuta taatelit.
  2. Lisää taatelisoseen joukkoon kerma ja lihaliemi ja viimeistele maku tummalla balsamicosiirapilla. Anna kiehahtaa ja makujen tasaantua hetki. Tarjoile liha- tai linturuokien kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 85 kcal
Proteiini 0,9 g
Hiilihydraatti 6,3 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,2 g
Kalsium 24,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal
Proteiini 1,1 g
Hiilihydraatti 7,4 g
Rasva 7,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search