Siirry sisältöön
Yön kulkijan wrappi

Yön kulkijan wrappi

Yön kulkijan wrappi

Ainekset

  • 0,340 kg Valio GN -pizzapohjaa

Täyte

  • 0,200 kg jauhelihaa
  • 0,125 kg punasipulia
  • 0,010 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,050 kg vettä
  • 0,020 kg taco mausteseosta
  • 0,100 kg
  • 0,110 kg salsakastiketta
  • 0,200 kg tomaattia kuutioina
  • 0,200 kg
    Valio valio kermaviiliä
    Valio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
    Valio kermaviili 200 g
  • 0,100 kg rapeaa salaattia

Ohje

  1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu punasipuli voissa pannulla. Lisää vesi ja mausteseos. Keitä hetki. Levitä jauhelihaseos pizzapohjalle.
  2. Sekoita kermaviilin joukkoon juustoraaste, salsakastike ja tomaattikuutiot. Levitä jauhelihaseoksen päälle. Ripottele pinnalle salaatti revittynä ja kääri rullalle. Leikkaa annospaloiksi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 378 kcal
Proteiini 16,9 g
Hiilihydraatti 30,9 g
Rasva 19,7 g
Tyydyttynyt rasva 9 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 1,4 g
Kalsium 223,1 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 12,8 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,7 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search