Sesonki
Sesongissa marraskuussa
Marraskuu on ravintola-alalla kiihkeää pikkujouluaikaa. Kiinnostavat pikkujoulutarjoilut kokoat satokauden kasviksista, kuten räiskyvän punaisesta granaattiomenasta.
Sesongin suosikkireseptit ammattikeittiöihin
Vaikka marraskuu on ulkona pimeä ja kylmä, lautaselle voi tuoda väriä, hehkua ja lämpöä. Tartu marraskuussa makean persimoniin, kurpitsaan ja muhkuraiseen maa-artisokkaan.
Katso myös nämä
Kaikki helposti yhdeltä kumppanilta
Valio Aimo® on foodservice-alan toimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattava jakeluverkosto. Yhdistämme tukun ja valmistajan parhaat puolet, joten voimme tarjota juuri sinulle sopivimman kokonaispaketin. Haluamme olla asiantuntevin kumppanisi ja joka päivä luottamuksen arvoinen.