Siirry sisältöön
Sesonki

Marraskuussa nautitaan mukulaselleristä, joka pehmenee kypsennettäessä makeaksi ja aromikkaaksi.

Aimolaisten vinkit

”Nopeat kasvispihvit saat kuorimalla ja leikkaamalla mukulaselleristä leveitä viipaleita koko mukulan leveydeltä. Paista viipaleet voissa pihveiksi. Helppoa ja tosi hyvää! Mukulasellerin runsas etyleenin erittäminen kannattaa huomioida säilytyksessä, ettei se kypsytä liikaa ympärillä olevia kasviksia.”

-Laura Miettinen, tuotepäällikkö, Valio Aimo®

”Granaattiomenan punaiset siemenet toimivat visuaalisesti etenkin vihreiden raaka-aineiden kanssa. Mausta granaattiomenan siemenillä makukuvedet, viimeistele salaattiannokset tai tarjoile alkuruokana paahdetun vuohenjuuston kanssa.”

-Lyyra Simpura, tuotepäällikkö, Valio Aimo®

Sesongin suosikkireseptit ammattikeittiöihin

Mukulaselleri toimii erinomaisesti keitoissa, patoissa tai uunijuureksena. Viipaloi se ja paista kasvispihveiksi tai soseuta pehmeäksi lisäkkeeksi.

Vaikka marraskuu on ulkona pimeä ja kylmä, lautaselle voi tuoda väriä, hehkua ja lämpöä. Tartu marraskuussa makean persimoniin, kurpitsaan ja muhkuraiseen maa-artisokkaan.

Kaikki helposti yhdeltä kumppanilta

Valio Aimo® on foodservice-alan toimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattava jakeluverkosto. Yhdistämme tukun ja valmistajan parhaat puolet, joten voimme tarjota juuri sinulle sopivimman kokonaispaketin. Haluamme olla asiantuntevin kumppanisi ja joka päivä luottamuksen arvoinen.

Search