Siirry sisältöön
Juustoisia ideoita vitriiniin

Sesonki

Juustoisia ideoita vitriiniin

Poimi maistuvat reseptit ja vinkit liikenneasemien, kahviloiden sekä muiden toimipisteiden vitriinimyyntiin.

Klassikkoherkkuja ja uusia ideoita vitriiniin

Etsitkö jotakin uutta ja maistuvaa vitriinimyyntiin? Viritä juustovoileivät uudelle tasolle tai kääräise täytteet raikkaaksi wrapiksi.

Täytä bageleita kysynnän mukaan

Tämä jenkkiherkku ei esittelyjä kaipaa. Tuoreet bagelit ovat näyttäviä, täyttäviä ja valmistuvat mukavan nopeasti vitriiniin. Onko teidän listalla liha-, kala- vai kasvisvaihto vai kenties kaikki?

Ideoita laatikon ulkopuolelta

Alkaako vitriinin tarjonta toistaa itseään? Yllätä asiakkaat ja tarjoa kantiksille vaihtelua esimerkiksi lihapullawienerillä tai lihiskukolla! Vai tuunaisitko riisipiirakat vaihteeksi eri tapaan?

Juuston viemää

Monen rakastetun ruokalajin salaisuutena on juusto. Se antaa ruokaan makua, rakennetta ja ulkonäköä. Juustonystävien iloksi niputimme yhteen Valion suosituimmat juustoreseptit ammattikeittiöille sekä parhaimmat vinkit juustorajoiluihin. Juhli juustoja, ja hemmottele asiakkaitasi inspiroivilla teemapäivillä!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search