Siirry sisältöön
Laskiaispullia pöydällä

Sesonki

Lasketellaan laskiaiseen

Hillolla vai mantelimassalla? Pullabaari vai kenties laskiaispullaa uudessa muodossa? Koska jokaisella asiakkaalla on oma suosikkinsa, vitriiniin on hyvä varata laskiaispullia erilaisilla täytteillä. Varmaa on se, että oikeat täytteet takaavat parhaan lopputuloksen.Tuunataan laskiaistacoja!

Tuunataan laskiaistacoja!

Kietaise laskiasherkut tacon muotoon ja tuunaa täytteillä. Leivo tacopohjat itse tai oikaise käyttämällä valmista vaaleaa vetopohjaa. Yhdistä ideoita, sillä samoilla täytteillä tuunaat kätevästi myös croissantit.

Tip icon

Laatu luo myyntiä

Kun laskiaispullan valmistamisessa on käytetty laadukkaita raaka-aineita, se myös kannattaa kertoa: Valio voilla ja Valio kermalla –merkit viestivät asiakkaalle laadusta ja lisäävät myyntiä. Voit tiedustella merkkejä suoraan myynnistämme.


Lue miten Porin Leipä onnistui uusilla laskiaispullamauilla


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search