Siirry sisältöön
Laadukas L-kori

Vinkkiartikkelit

Laadukas L-kori vappuun

Jos haluat luoda premium-tason take away -makuelämyksiä asiakkaille, on L-kori valintasi. Korin raaka-aineiden ja reseptiikan avulla luot maistuvan vapputunnelman alusta asti itse!

Suussasulavat suolaiset herkut

Vappuun kuuluu tietysti perunasalaatti! Tällä kertaa se saa uuden vivahteen AURA® sinihomejuustosta. Parsa maistuu ihanasti keväältä. Kun koriin pakataan ruokaisia salaatteja ja herkullisia pastramilla täytettyjä leipiä, on herkullinen vappu taattu.

Makeaa mahan täydeltä

Lasillinen kuplivaa simaa, munkkeja ja tippaleipiä – siinä on vapun makea makumaailma. Tippaleipämunkki tarjoilee kaksi vappuherkkua hauskasti yhdessä paketissa ja delimunkeillä päällystetty kakku on juuri niin hulvattoman hyvää kuin miltä se näyttää!

Laadukas L-kori vapun take away -myyntiin

Kori sisältää raaka-aineet, joiden avulla luot premium-tason vappuisia makuelämyksiä asiakkaille.Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search