Ajankohtaista
Täällä pääset kuulemaan siitä, mitä Valio Aimo® tukussa tapahtuu. Kerromme ajankohtaista-osiossa tuoteuutuuksista, tarjouksista ja muista tämän hetken tärkeimmistä asioista.

Valio Aimo lehti
Valio Aimo -lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit.

Koekeittiössä löydetään ratkaisuja

Gallup: Miten vaalit suomalaista ruokakulttuuria?

Elintarvikeostojen hiilijalanjälkitiedot Minun Aimossa

Valio Aimo 2/2025 -lehden reseptit

Valio Aimo koeleipomo palvelee asiakkaita uudessa sijainniss…

Entistäkin parempaa palvelua asiakkaillemme

Hanna Forsström

Gallup: Miten innostat muita muutokseen?

Koekeittiössä vastataan suurten ammattikeittiöiden tarpeisii…

Valio Aimo 1/2025 -lehden reseptit

Koululaisten lempiruoat

Takaisinveto SEVAN Tahina Seesaminsiementahna

Gallup: Miten keräätte asiakaspalautetta?

Aimo sammuttaa tiedonjanon
Haluamme pitää sinut ajan hermolla. Esittelemme sinulle alan trendejä, raaka-aineita, vinkkejä, tuunausideoita, reseptiikkaa ja alan toimijoiden tarinoita monissa kanavissamme. Tarjoilemme myös opastavia materiaaleja vaihtuvien, ajankohtaisten teemojen ympärillä. Valikoi rusinat pullasta!