Siirry sisältöön

Aimo sammuttaa tiedonjanon

Haluamme pitää sinut ajan hermolla. Esittelemme sinulle alan trendejä, raaka-aineita, vinkkejä, tuunausideoita, reseptiikkaa ja alan toimijoiden tarinoita monissa kanavissamme. Tarjoilemme myös opastavia materiaaleja vaihtuvien, ajankohtaisten teemojen ympärillä. Valikoi rusinat pullasta!

Materiaalipankki

Materiaalipankista löydät materiaaleja ruoanlaiton, leivonnan ja terveydenhuollon ammattilaisille. Voit tilata veloituksetta painettuja materiaaleja ja pystyt hyödyntämään näitä materiaaleja omassa toiminnassasi.

Työntekijä leikkaa kalatiskillä siivuja lohifileestä.

Käyttövalmiita menupohjia

Me Aimot olemme tehneet useita erilaisia käyttövalmiita pohjia sinulle hyödynnettäväksi. Lataa sinulle sopiva menu- tai hinnastopohja, tee tekstilisäykset ja laita esille asiakkaillesi.

Koulumaitotuki

Oppilaitoksilla ja päiväkodeilla on mahdollisuus saada koulumaitotukea D-vitaminoidun rasvattoman maidon ja piimän käyttöön. Tukeen ovat oikeutettuja myös näiden laktoosittomat ja luonnonmukaisesti tuotetut versiot.

Kahvilayrittäjän minikurssi

Kahvilat ja konditoriat ovat suosittuja ja arjessa enenevissä määrin vierailtuja pysähdyspaikkoja. Kahvila- ja konditoriavitriinistä on iloa asiakkaille, mutta myös vauhtia myyntiisi.

Minikurssillamme tulemme johdattamaan sinut vitriini- ja take away -myynnin saloihin, jaamme baristavinkkejä sekä vinkkaamme helpon tilaamisen käytännöissä.

Vinkkivideot

Keräsimme parhaat vinkkimme videon muodossa – juuri sinulle ravintola-alan ammattilainen.

Ratkaisut

Kaipaako sinun menestystarinasi inspiraatiota? Olemme laatineet sinulle valmiita ratkaisuja ja uusia ideoita bisneksesi kehittämiseen.

Ratkaisupankista löydät pieniä ja suurempia vinkkejä, joilla voit hurmata asiakkaitasi ja tehdä parempaa tulosta.

Aimo-lehti

Valio Aimo -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!

Tuotejulkaisut

Tuote-esitteet helpottavat tuotevalinnoissa, jotta sinä
voit käyttää aikaasi oikeisiin asioihin. Tuotteita pääset ostamaan suoraan verkkokaupasta.

Henkilö seisoo ison pöydän takana täynnä hevi-tuotteita ja pitää käsissään purjoja

Kampanjatuotteet

Tarjoamme paljon ajankohtaisia tuotekampanjoita. Seuraa kanaviamme, niin kuulet ensimmäisenä käynnissä olevista tarjouksista.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search