Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

10 syytä ihastua täytteisiin

10 syytä ihastua täytteisiin
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Valion marja- ja hedelmätäytteet sopivat moneen ja ovat helppoja käyttää. Valitsimme niiden joukosta ananas-passiontäytteen ja keksimme sille 10 eri käyttötapaa.

Macarons täyteiden tekeminen ei voisi enää olla helpompaa ja makujen vaihtelevuus on vain mielikuvituksesta kiinni. Sama täyte resepti toimii kaikissa Valio marja- ja hedelmätäytteissä. Pullataikinakranssissa täytteet tuovat mehevyyttä ja säilyvyyttä. Yhdistämällä kahta täytettä luot herkullisen elämyksen. Kun pursotat hedelmäisen täytteen raitoina taikinan päälle ennen rullausta, näkyvät sattumat hienosti leikkauspinnassa.

Ihastu ananas-passiontäytteeseen

Ananaspalat yhdessä raikkaan passionhedelmän kanssa ovat voittamaton ja raikas makuyhdistelmä.

Täytteitä joka lähtöön

Saat vaihtelua tarjoiluun käyttämällä resepteissä myös muita herkullisia Valion marja- tai hedelmätäytteitä. Katso kaikki täytteet täältä.

”Valion marja- ja hedelmätäytteet ovat uskomattoman monipuolisia. Käytä resepteissä eri täytteitä, niin saat vaihtelua tarjontaan.”

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search