Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Hyvän olon keskus Peurunka kutsuu viihtymään!

Peurungan ravintola. Suvi Mieskonen ja Timo Frondelius.

Peurunka on yksi suurimmista yksityisistä matkailualan toimijoista Suomessa. Se tarkoittaa samalla myös sitä, että sen ravintolatarjonnan täytyy olla monipuolista, jotta ruoka maistuu kaikille asiakasryhmille.

Valio Aimo® asiakas

Mikä?
Spa & Resort Peurunka on elämyksellinen hyvinvointikeskus Laukaassa, Jyväskylän lähellä. Laajaan palveluvalikoimaan kuuluu aktiviteetteja aina kuntoutuksesta hemmotteluhoitoihin, kylpylälomia, laadukasta majoitusta sekä monipuolista ravintola- ja viihdetarjontaa.

Kuka?
Timo Frondelius, keittiöpäällikkö

Satokauden lempikasvis?
”Maa-artisokka on todella herkullinen maultaan ja monipuolinen käyttää. Se taipuu keitoksi, paahtamiseen ja paistamiseen.”

Suvi Mieskosen 3 + 1 vinkkiä hiljaisen ajan myyntiin ja asiakkaan sitouttamiseen

1. Tunnista vahvuudet ja mukauta palveluja
Hyvinvointi- ja viihdekeskukseen tullaan ensisijaisesti laadukkaiden palveluiden, oman hyvinvoinnin tai hyvän esiintyjän perässä. Tee aktiivisesti yhteistyötä myynnin kanssa ja kehitä heille sopivia myyntituotteita. Keksi jokin lisäarvoa tuottava asia vaikka majoituspakettiin tai etukäteen varattuun illalliseen liittyen.

2. Kokeile uusia konsepteja
Meillä uusi konsepti on esimerkiksi Show&dinner, jossa asiakas nauttii kolmen ruokalajin illallisen ja samalla tunnettu artisti esiintyy pianistin kanssa. Tee samalla lisämyyntiä ja järjestä lippuvarauksen yhteyteen mahdollisuus juomapaketin ostamiseen. Muista myös alkoholiton vaihtoehto.

3. Tee paikalle tulo helpoksi
Kehitimme lähialueen ihmisille bilebussin, jolla he voivat tulla meille Jyväskylästä ja Laukaasta Peurunka Areenan keikoille. Myös kuljetukseen lippu ostetaan verkosta etukäteen.

3 + 1. Mieti menu
Kaikki eivät välttämättä halua viettää koko iltaa ravintolassa. Ruoat kannattaa valita niin, että jotkin annokset voi ottaa mukaan tai niiden valmistus on nopeaa. Kuntoilevat asiakkaat saattavat myös kaivata jotain terveellisempiä vaihtoehtoja.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search