Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Leivosten ja kakkujen suosikkituote, Valio Vaniljakreemijauhe

Leivosten ja kakkujen suosikkituote, Valio Vaniljakreemijauhe

Erilaisten kahvileipien ja kakkujen täytteenä maistuva vaniljakreemi syntyy helposti Valio vaniljakreemijauheesta. Monipuolinen ja riittoisa tuote niin paistettuihin kahvileipiin kuin kylmiin konditoria tuotteisiin. Tuo makua, rakennetta ja ulkonäköä leivonnaisiin.

Helppo valmistaa ja käyttää

Laktoosittoman Valio vaniljakreemijauheen käyttö on helppoa. Kreemi syntyy sekoittamalla 330 g jauhetta litraan vettä. Tämän jälkeen seos saa tekeytyä 10-15 minuuttia, minkä jälkeen rakenne sekoitetaan tasaiseksi ja kreemi on valmista käytettäväksi. Jos teet kreemin valmiiksi jo edellisenä päivänä, käytä vain 300 g vaniljakreemijauhetta.

  • Ihana kuohkea rakenne

  • Takuuvarma lopputulos

  • Luontainen vanilja-aromi

Mansikkawienerin suosikkitäyte

Vaniljakreemi toimii hyvin erilaisten wienereiden ja leivosten täytteenä. Tuoreet mansikat ja vaniljakreemi ovat vakiinnuttaneet suosionsa kuluttajien keskuudessa mansikkawienerin muodossa. Valio vaniljakreemijauheesta valmistettu kreemi on paistonkestävää. Voit yhdistää siihen monipuolisesti sadon marjoja tai hedelmiä esimerkiksi vanilja-marjaleivoksen tavoin. Jogurtin makuinen vaniljakreemi syntyy sekoittamalla jauhe jogurtin joukkoon. Jogurttitäyte wienereihin tuo vaihtelua Valio vaniljakreemijauheen käyttöön.

Kestävä vaahto kakkuihin

Vaniljakreemitäytteen voi yhdistää kermavaahtoon, jolloin saadaan paksumpi ja tukevampi, miellyttävän vaniljainen vaahto. Se käy erinomaisesti esimerkiksi kakkujen täytteeksi tai kuorrutteeksi, kuten esimerkiksi tässä marjakimarassa.

Search