Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Linnanmäen ravintolat tarjoavat uniikkeja herkkuja ja ikisuosikkeja

Linnanmäen ravintolat tarjoavat uniikkeja herkkuja ja ikisuosikkeja

Linnanmäellä ravintoloiden menyyt ja herkkukeitaiden tarjonta luodaan hupitwistillä. Huvipuistossa myös syöminen on hauskaa ja unohtumaton elämys. Asiakkaita innostavat niin uudet sapuskat kuin vanhat tutut suosikit.

Linnanmäki tituleeraa itseään Helsingin hauskimmaksi kaupunginosaksi, mikä on eittämättä totta. Kun pää on pyörällä laitteissa keikkumisesta, jossain kohtaa iskee aina nälkä, vähintäänkin makeannälkä. Ravintolatiimi on kehitellyt täksi vuodeksi toinen toistaan hupaisampia uutuuksia. Heitä ja muitakin Lintsin työntekijöitä kutsutaankin hupimestareiksi.

Palvelujohtaja Niina Häkkisen mukaan suurimman muutoksen on kokenut Hurlumheiksi nimetty ravintola, jossa moni asia on jännittävällä tavalla sekaisin. Asiakas voi muun muassa sekoitella oman limun limonaditehtaalla. Hampurilaisissa on värikkäät sämpylät, ja niiden kylkeen voi tilata sheikattuja perunoita.

”Haluamme, että huvipuisto jatkuu ravintoloihin. Tarjoamme laadukkaita ruokatuotteita, mutta niissä on mukana linnanmäkeläistä hupitwistiä”, Häkkinen sanoo.

Koska alueelle on ilmainen sisäänpääsy, moni tulee ohimennen pistäytymään ja nauttimaan esimerkiksi jäätelön tai hattaran. Yhtenä magneettina ovatkin herkut, joita ei saa muualta, kuten vaikkapa sininen metsämarjasoftis, remix-hattara, jossa on makeutta ja kirpeyttä, sekä popcornin makuinen pirtelö.

”Ikisuosikkeja ovat makeat ja suolaiset vohvelit, makkaraperunat ja 30-senttinen -megahodari.”

”Yhtenä magneettina ovat herkut, joita ei saa muualta.”

Tip icon

Linnanmäen ruokauutuudet 2022

1 Värikäs burgeri
Uudistetussa Hurlumheiravintolassa voi saada lautaselleen vihreän, oranssin tai punaisen hampurilaisen. Asiakas päättää täytteet, kokki sämpylän värin.

2 Palapizza
Uutuusruokana ovat palapizzat niin liha- kuin kasvistäytteillä, ja niiden kylkeen voi tilata myös salaatin.

3 Vegesoftis
Asiakkaiden toiveesta tänä kesänä pyöritetään vegaanisia softiksia, joiden raaka-aineena on kotimainen kaura. Makuina mansikka ja suklaa.

Tip icon

Linnanmäki on hyvää tekevä huvipuisto

  • Helsingin Alppilassa sijaitseva huvipuisto on toiminut vuodesta 1950.
  • Linnanmäellä on yli 40 laitetta, paljon erilaisia pelejä ja yli 20 ravintolaa, kahvilaa ja kioskia.
  • Suosituin laite on vuodesta 1951 asti käytössä ollut puinen vuoristorata.
  • Linnanmäkeä ylläpitää Lasten Päivän Säätiö Huvipuisto. Toiminnalla on kerätty lastensuojelutyöhön yli 120 miljoonaa euroa 71 vuoden aikana.

Search