Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Paasauksesta sallivuuteen − Näin lisäät lautasille kasvisruokaa

Petri Nuutinen
Petri Nuutinen
Ruokapalveluiden asiantuntija

Suurkeittiömaailma ja erityisesti kouluruoan kehittäminen ovat Petrin sydäntä lähellä. Hänelle on kertynyt vuosien vankka kokemus tuotekehityksestä, reseptiikasta ja koulutuksista julkishallinnon puolella.

Haluatko lisätä kasvisruoan menekkiä? Me Aimot vinkkaamme, miten saat asiakkaasi maistelemaan ja syömään monipuolisesti kasvisruokaa.

Petri Nuutinen

Voit myös suurustaa kasviksilla. Käytä kastikkeiden tai keiton pohjana tuoreita tai pakastettuja kasviksia tai kasvispyreita.

Petri Nuutinen, Valio Aimo Koekeittiö

Uutta!

Kuivatut Gold&Green PRO-tuotteet on ammattikäyttöön suunniteltuja kustannustehokkaita, lihaa edullisempia kasviproteiineja. Sarja sisältää kolme tuotetta: kylmävalmistukseen sopivan lastun ja rouheen sekä perinteiseen ruoanlaittoon tarkoitetun ja keittämisen kestävän lastun.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search