Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Scandic Kuopio otti käyttöön uuden Valio Aimo® verkkokaupan

Scandic Kuopio on tyytyväinen uuteen Valio Aimo® verkkokauppaan – ja etenkin sen nopeuteen. Verkkokaupan näppärät ominaisuudet ovat tehneet arjesta entistä sujuvampaa.

Valio Aimo® asiakas

Mikä?
Scandic Kuopio on kokous- ja konferenssihotelli Kallaveden rannalla lähellä Kuopion keskustaa. Huoneita yhteensä 137.

Kuka?
Sami Päivinen, Food & Beverage Manager

Sesongin suosikkijälkiruoka?
”Proseccobavaroise raparperi-mansikkahillokkeella. Siinä yhdistyvät kivasti kesän herkulliset maut.”

Sami Päivisen 5 + 1 vinkkiä verkkokauppaan 

1. Ota uusi verkkokauppa rohkeasti käyttöön. Tilausten tekeminen on selkeää, nopeaa ja helppoa. Kauppa toimii myös englanniksi.

2. Tee samalla useampi ostoskori eri päiville, vaikka viikoksi kerrallaan. Näin voit optimoida työaikaa muina päivinä muuhun.

3. Vakiotilausmahdollisuus on varmasti kätevä esimerkiksi kouluille ja päiväkodeille, joissa ruokailijamäärät ovat tasaiset. Tällöin esimerkiksi joka maanantaina kuormassa voisi olla tietty määrä maitoa ja muita juomia, levitteitä ja leipiä.

4. Uusi tuotehaku on todella monipuolinen. Tuloksia voi suodattaa alkuperämaan, toimittajan, allergeenien, tuote­ominaisuuksien ja ravintosisällön mukaan. Ominaisuudesta on apua, jos vaikka tarvitset aamupalalle tai isoa tilausta varten jonkin spesifin tuotteen.

5. Suosikkilistauksesta on helppo löytää omat lempi- tai vakiotuotteet. Itse hyödynnän tätä esimerkiksi lautasliinojen tilauksessa. On aika kiva klikata se oikean kokoinen ja värinen tuote omista suosikeista mukaan sen sijaan, että etsisi joka kerta koko tuotekategorian läpi.

+1. Aivan kuten mitä tahansa tilauskanavaa käytettäessä − ennakoi! Tuotteiden myyntierät ja saatavuustiedot ovat hyvin esillä uudessa verkkokaupassa. Tilaukseen voi lisätä myös eri kustannuspaikat. Se on kätevää, jos tekee tilauksia useampaan ravintolaan tai isompaan yksikköön, kuten hotelliin.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search