Siirry sisältöön
Sesonki

Suomalaisen ruokakulttuurin juhlamenu

Suomalaisen ruokakulttuurin juhlamenu

Helmikuun 28. päivänä juhlistetaan suomalaista ruokakulttuuria. Kalevalan päivä on jo pitkälti vakiintunut suomalaisen kulttuurin päivän juhlintaan ja nyt juhlaan yhtyy myös suomalainen ruokakulttuuri. Tästä innostuneena koekeittiömme keittiömestarit ovat suunnitelleet kolmen ruokalajin menun, jossa maistuu kotimaan parhaat maut.

Ruoka ja siihen liittyvät käytännöt paljastavat yllättävänkin paljon valmistajastaan ja nauttijastaan. Ateriaan valitut raaka-aineet kertovat arvoista, perinteistä, uskomuksista, maantieteellisestä sijainnista, luonnosta, historian havinasta ja kuumimmista trendeistä. Myös ruoan määrällä, asettelulla ja makujen yhdistämisellä on merkitystä. Ruoka voi kohahduttaa, suututtaa, liikuttaa ja ilahduttaa – aivan kuten muutkin taiteenlajit. Ruoka todella on kulttuuria, joten mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa ruokakulttuuria, kuin luoda sitä lisää.

Ilahduta asiakkaitasi Suomalaisen ruokakulttuurin päivänä kotimaisilla herkuilla ja erikoistarjoiluillaKoko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search