Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Valio Aimo 3/2024 -lehden reseptit

Kala-annos lautasella pöydällä

Kalaa kustannustehokkaasti, senioreiden lempiruokia ja ihania leivonnaisia curd-täytteillä! Valio Aimo -lehden syksyn numeron reseptit antavat uusia ideoita ammattikeittiöihin ja leipomoihin.

Uusia suosikkeja leipomoille

Kinuskisessa karpaloleivoksessa, hedelmäjuustokakussa ja kardemummasolmuissa hyödynnetään Valion uusia valmiscurdeja ja -täytteitä. Tiramisuleivoksessa ihastuttaa kotimainen Valio mascarpone.

  • Karpalo-puolukkakinuskileivoksen pohjan kaunis muoto syntyy, kun taikinalevylle pursotetaan ennen paistamista raidoiksi karpalo-puolukkatäytettä.
  • Fruity juustokakku toimii eri tavoin koristeltuna ympäri vuoden. Koristele se lakuhämähäkeillä, ja sinulla on täydellinen halloweenkakku!
  • Kardemummasolmujen reseptistä on vähennetty jopa 30 % sokeria tavallisiin resepteihin verrattuna, ja SBI-paranteen ansiosta pullan rakenne säilyy silti hyvänä ja maku makeana.
  • Mehevä tiramisuleivos valmistuu helposti vetopohjasta. Makua tuo kahvin ja rommin lisäksi kotimainen ja laktoositon Valio mascarpone.

Search