Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,125 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,025 kg sitruunamehua
- 0,005 kg raastettua sitruunankuorta
- 0,030 kg lehtipersiljaa
- 0,006 kg suolaa
- 0,002 kg mustapippuria myllystä
- 1,000 kg pangasiusfileitä
Yrtti-voi gnocchit
- 2,000 kg valmiita peruna-gnoccheja
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,020 kg lehtipersiljaa
- 0,020 kg ruohosipulia
- 0,010 kg tuoretta salviaa
- 0,010 kg basilikaa
- 0,100 kg sitruunamehua
- 0,125 kg babypinaattia
Fenkoli-kaprissalaatti
- 0,500 kg tuoretta fenkolia
- 0,050 kg kaprista
- 0,050 kg vaahterasiirappia
- 0,050 kg sitruunamehua
- 0,050 kg ruohosipulia
- 0,050 kg rypsiöljyä
Jaa resepti
Ohje
Pangasius
- Asettele sulatetut pangasiusfileet GN 1/1 65 mm -vuokaan ja mausta ruskistetulla voilla, sitruunanmehulla, lehtipersiljalla, suolalla ja mustapippurilla. Paista180 asteisessa uunissa n. 20 min.
Yrtti-voi gnocchit
- Laita valmiit peruna-gnocchit GN 1/1 65 mm -vuokaan ruskistetun voin kanssa. Höyrytä 100°C uunissa 3 min. Mausta yrteillä ja suolalla.
Fenkoli-kaprissalaatti
- Viipaloi fenkoli ohueksi ja mausta kapriksilla, vaahterasiirapilla, sitruunamehulla, ruohosipulilla ja öljyllä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
520 kcal
Proteiini
25,5 g
Hiilihydraatti
31,7 g
Rasva
31,2 g
Tyydyttynyt rasva
13,1 g
Ravintokuitu
3,7 g
Suola
1,8 g
Kalsium
167,7 mg
D-vitamiini
15,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa