
Aimo sammuttaa tiedonjanon
Haluamme pitää sinut ajan hermolla. Siksi esittelemme trendejä, raaka-aineita, vinkkejä, tuunausideoita, reseptejä sekä alan toimijoiden tarinoita. Tarjoilemme myös opastavia materiaaleja vaihtuvien, ajankohtaisten teemojen ympärillä. Valikoi rusinat pullasta!
Materiaalipankki
Materiaalipankista löydät ruoanlaiton, leivonnan ja terveydenhuollon ammattilaisille tuotettuja materiaaleja – aina maitotarroista ravitsemusesitteisiin. Voit tilata veloituksetta myös painettuja materiaaleja liiketoimintasi ja työsi tueksi.


Alan kiinnostavimmat trendit
Mielessä ravintomaailman ilmiöt, maailman ruokatrendit tai kuluttajia puhututtavat raaka-aineet? Tästä löydät trendikatsauksia moneen tarpeeseen. Kaikki materiaalit ovat maksuttomia ja valmiita hyödynnettäväksi vaikka heti!
Kahvilayrittäjän minikurssi
Kahvilat ja konditoriat ovat suosittuja ja arjessa enenevissä määrin vierailtuja pysähdyspaikkoja. Kahvila- ja konditoriavitriinistä on iloa asiakkaille, mutta myös vauhtia myyntiisi.
Minikurssillamme tulemme johdattamaan sinut vitriini- ja take away -myynnin saloihin, jaamme baristavinkkejä sekä vinkkaamme helpon tilaamisen käytännöistä.


Vinkkivideot
Keräsimme yhteen parhaat vinkkimme videon muodossa – juuri sinulle ravintola-alan ammattilainen.
Ratkaisut
Kaipaako sinun menestystarinasi inspiraatiota? Olemme laatineet sinulle valmiita ratkaisuja ja uusia ideoita bisneksesi kehittämiseen.
Ratkaisupankista löydät pieniä ja suurempia vinkkejä, joilla voit hurmata asiakkaitasi ja tehdä parempaa tulosta.

Webinaarit

Voi leivonnassa
Voi tekee leivonnaisista vastustamattomia ainutlaatuisen maun, sen antaman lehtevän rakenteen ja värin ansiosta. Webinaarissa leipomokonsultti Mika Parviainen kertoo monipuolisesti voin käytöstä.

Kestävä kehitys ja julkiset ruokahankinnat
Millaisia vastuullisuusteemoja ruokahankintoihin liittyy? Entä, miten Valio aikoo nollata hiilijalanjälkensä? Muun muassa näistä teemoista kuulet kestävään kehitykseen pureutuvassa webinaarissamme.

Hoivapalvelujen ravitsemushaasteet
Hyvällä ravitsemuksella voidaan ehkäistä sairauksien puhkeamista ja nopeuttaa paranemista, ylläpitää toimintakykyä ja lihaskuntoa. Katso lisää aiheesta ja nappaa talteen myös Valio Aimo koekeittiön vinkit!

Valio Aimo -lehti
Valio Aimo -lehti on kolme kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!

Muutoksia Valio Aimo tilinumeroihin

Rydbergs – makua ja laatua vuodesta 1937

Hartwall Jaffa – pirskahtelevia juomia moneen makuun

Muutoksia poikkeustilanteiden viestintään

Koekeittiössä löydetään ratkaisuja

Gallup: Miten vaalit suomalaista ruokakulttuuria?
Tule Valio Aimo -asiakkaaksi
Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Innovatiiviset työkalut arkesi tueksi