Hyppää sisältöön

Ratkaisut ammattilaisille

Kaipaako sinun menestystarinasi inspiraatiota? Olemme laatineet sinulle valmiita ratkaisuja ja uusia ideoita bisneksesi kehittämiseen.

Ratkaisupankista löydät pieniä ja suurempia vinkkejä, joilla voit hurmata asiakkaitasi ja tehdä parempaa tulosta. Webinaarit, minikurssit ja helpot täsmäoppaat sisältävät mm. tuunausideoita, niksejä raaka-aineiden hyödyntämiseen tai konsteja lisämyyntiin. Valio Aimo® asiakkaana voit saada myös räätälöityjä koulutuksia, brändiosaamista käyttöösi sekä valmiita markkinointimateriaaleja.

Haluatko piristää tarjontaasi trendikkäällä rahkabaarilla? Tai saada potkua myyntiin houkuttelevalla vitriinillä? Nappaa vinkit alta vapaasti käyttöön! 

Joulun ideapankki

Joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Me Aimot olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.

Pizzaa per favore!

Suomalaiset on viime vuosina vallannut todellinen pizzahuuma. Lue, miten onnistut pizzan valmistuksen eri vaiheissa.

Näin kokoat houkuttelevat vitriinit

Näyttävä ja taidolla rakennettu vitriini tuo tuotteet parhaiten esille, teet parempaa tulosta ja onnistut lisämyynnissä. Mutta miten tällainen, aidosti toimiva vitriini rakennetaan? Katso videot ja opi lisää.

Rahkabaari

Rahkabaarilla vauditetaan myyntiä, luodaan hyvinvointia ja korostetaan kunkin sesongin makumaailmaa.

Vaihtelua ja valikoimaa aamiaiselle

Poimi ideat aamiaiskattaukselle eri konsepteihin ja jokaiseen vuodenaikaan!

Take Away

Keräsimme yhteen tietopaketin, joka kertoo kaiken oleellisen siitä, mitä kaikkea on hyvä huomioida, kun käynnistää take away -bisnestä. Nappaa ideat ja vinkit vapaasti käyttöön!

Juuston viemää

Juhli juustoja ja hemmottele asiakkaitasi inspiroivilla teemapäivillä! Kotimaisia juustoja voi liputtaa kukin ammattikeittiö omalla tavallaan. Voi juhlia koko viikon, viettää erillistä juustopäivää tai nostaa listalle teemaan sopivan suosikkiannoksen.

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Etsi