Siirry sisältöön
Ylhäältä alaspäin kuvattu salaattibuffetin järjestys, vasemmalla vihreää salaattia, keskellä tahnoja ja täytteitä ja oikeassa reunassa itse proteiinit.

Vinkkiartikkelit

Hurmaa salaattibuffetilla

Opi rakentamaan salaattipöytä toimivaksi ja tuo vaihtelua tarjontaan dipeillä, tahnoilla, makupohjilla ja tuoreilla leivillä. Asiakkaasi ihastuu takuulla ja se näkyy viivan alla.

Näin rakennat salaattipöydän oikein

Rakenna 16 komponentin salaattibuffa niin, että edullisimmat raaka-aineet ovat alussa ja kalliimmat lopussa. Herätä matkan varrella kaikki aistit!

Monikäyttöiset dipit ja tahnat

Dipit ja tahnat erinomaisia maustajia ja niiden valmistamisessa ja käytössä on vain taivas rajana. Ne ovat myös mainio keino tehdä hävikistä hyvikkiä.

Värikkäitä dippejä kulhoissa tummalla pöydällä

Värikkyyttä salaattipöytään

Kaipaako salaattipöytäsi jotain uutta? Haluavatko asiakkaasi syödä kevyemmin ja terveellisemmin? Inspiroidu resepteistämme ja löydä uudet suosikkisi.

Parsa-perunasalaatti annosteltuna värikkäälle kukkalautaselle

7 x monikäyttöinen makupohja

Valmiin makupohjan avulla vaihdat helposti ja nopeasti makumaailmaa esimerkiksi salaattipöydässä. Voit tuunata monikäyttöiset makupohjat liikeideaasi sopiviksi.

Erilaisia nesteitä lasipulloissa pöydällä

Leipämixeillä vaihtelua leipävalikoimaan

Aimo leipämixeillä valmistat vaivattomasti tuoretta ja herkullista leipää asiakkaillesi joka päivä. Lue leipomokonsultti Mika Parviaisen ohjeet jauhomixien käyttöön.

Erilaisia tuoreita leipiä pöydällä

Kaikki parhaat leipäreseptit

Suomalaiset ovat leipäkansaa. Kaikki leipäreseptimme ovat Valio Aimo Koekeittiössä testattuja ja herkullisiksi todettuja, ja valinnanvaraa on vaaleasta tummaan ja limpusta sämpylöihin.

Tuore leipä vuoassa pöydällä

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search