Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Kaiken maailman dipit ja tahnat

Kaiken maailman dipit ja tahnat

Lähi-idän maut ovat uusien ravintoloiden kautta rantautuneet Suomeen ja sen myötä myös erilaiset dipit ja tahnat ovat alkaneet yleistyä jylhän kansamme keskuudessa. Jos hummus tuntuu tulleen jo liian tutuksi, niin olkaa huoleti – tahnojen maailmasta riittää runsaasti muutakin annettavaa.

Dipit ja tahnat ovat erinomaisia maustajia. Niillä voi antaa makua ja kosteutta täytettäviin leipiin, pitoihin ja sämpylöihin. Voit tarjota niitä ketsupin tai majoneesin sijaan perunoiden, falafelien, liha-, kala- ja kasvispihvien ja pyöryköiden sekä esimerkiksi paneroitujen kalojen tai pitkään kypsytettyjen lihojen kanssa. Voit miedontaa tulisuutta keitoissa, tai pyörentää makuja padoissa ja mausteisissa ruoissa.

Vain oma mielikuvitus on rajana dippien ja tahnojen valmistuksessa. Valitset vain pääraaka-aineen, kypsennysmenetelmän, rasvan tai nesteen ja mausteet. Sekoitat raaka-aineet keskenään ja voilà! Paahtamalla pääraaka-aineen saat tahnoihin syvää, paahteista makua. Kasviksia ja juureksia paahtamalla poistat samalla myös kosteutta raaka-aineen sisältä, eli lopputuloksena on intensiivisempi maku.

Pitaleipä flatbread
Punajuurihummus juhlapyöryköille

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search