Siirry sisältöön
Ananaslevite

Ananaslevite

Ananaslevite

Ainekset

Tarjoiluun


Ohje

  1. Yhdistä ensin rahka ja tuorejuusto. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Tarjoa levitettä Valio ruisnappien kanssa keiton lisäkkeenä

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 23 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 0,6 g
Rasva 1,6 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,1 g
Kalsium 20,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 155 kcal
Proteiini 10 g
Hiilihydraatti 4,1 g
Rasva 10,4 g
Tyydyttynyt rasva 6,1 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • Valio ruisnappeja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search