Siirry sisältöön
Broilerikebabrulla vitriinimyyntiin
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Broilerikebabrulla vitriinimyyntiin

Raikas ja mehevä wrap broilerikebabista. Vitriinin keski- ja iltapäivämyyntiin. Soveltuu erinomaiseksi myös take away -lounaaksi.

Broilerikebabrulla vitriinimyyntiin

Ainekset


Ohje

  1. Kuumenna ja jäähdytä broilerikebablastut. Sekoita jogurtti kebablastujen joukkoon. Sulata pizzapohja ja levitä tuorejuusto tasaisesti pohjan päälle. Kokoa täytteet keskelle ja kääri rullaksi.
  2. HUOM! Jos broilerikebabin kuumennus ja jäähdytys ei ole mahdollista, käytä vaihtoehtoisesti paahdettua broilerinfileetä tai kinkkusuikaleita täytteinä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 382 kcal
Proteiini 10,7 g
Hiilihydraatti 43,8 g
Rasva 17,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,3 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 1,3 g
Kalsium 78,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 120 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 13,7 g
Rasva 5,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search