
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Haudutettu porsaanposki
- 1,000 kg porsaanposkea
- 0,100 kg sipulia
- 0,100 kg porkkanaa
- 0,200 kg hapahkoa omenaa
- 1,000 kg vähäsuolaista lihalientä
- 0,005 kg kanelitanko
- 0,006 kg tähtianista
- 0,002 kg kokonaista neilikkaa
- 0,010 kg tuoretta timjamia
- 0,001 kg laakerinlehteä
- 0,003 kg kokonaisia mustapippureita
Kastike
- 0,500 kg lihalientä Porsaan haudutusliemi
-
0,200 kg
Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista. Valio…
- 0,200 kg
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,005 kg tuoretta timjamia hienonnettuna
- 0,005 kg hienonnettua ruohosipulia
- 0,003 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
Poski
- Ruskista Porsaanposket öljyssä ja laita uuninkestävään pataan . Kuori juurekset ja omenat ja pilko tasakokoisiksi. Lisää mausteet ja yrtit pataan. Lisää lopuksi kiehuva lihaliemi ja laita hautumaan uuniin n. 100°c uuniin 5-6 tunniksi.
Kastike
- Siivilöi Porsaan haudutusliemi ja laita kattilaan omenamehun kanssa. Keitä lientä kasaan kunnes jäljellä on 2dl . Lisää ruokakerma ja mausta suolalla. Vatkaa joukkoon lopuksi voi ja mausta yrteillä
-
Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
173 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
13,1 g
Rasva
12,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g
Kalsium
42,4 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
86 kcal
Proteiini
0,7 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa