Siirry sisältöön
Hernelevite
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Hernelevite

Rahkalla kevennetty levite leipäpöytään.

Hernelevite

Ainekset


Ohje

  1. Annostele yleiskoneen kulhoon sulatetun hernepyreen joukkoon kaikki muut raaka-aineet paitsi kylmätärkkelys. Käynnistä yleiskone ja ripottele kylmätärkkelys joukkoon. Jatka vaahdotusta hetki. Annan tekeytyä kylmässä ja tarjoile leipäpöydässä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 38 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 1,1 g
Rasva 3 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,1 g
Kalsium 1,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 190 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 5,7 g
Rasva 15,2 g
Tyydyttynyt rasva 8,8 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search