Siirry sisältöön
Juustoinen valkosipulidippi
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Juustoinen valkosipulidippi

Juustoinen valkosipulidippi sopii erinomaisesti vaikka tortillojen kastikkeeksi.

Juustoinen valkosipulidippi

Ainekset

  • 1,000 kg
    Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
    Valio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
    Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
  • 0,700 kg
    Valio A+™ Luomu™ luonnonjogurttia
    Valio A+™ Luomu™ rasvaton luonnonjogurtti on kevyttä ja miellyttävän pehmeää luomujogurttia monipuoliseen käyttöön. Se valmistetaan…
    Valio A+™ Luomu™ luonnonjogurtti 5 kg rasvaton laktoositon
  • 0,006 kg valkosipulijauhetta
  • 0,025 kg hienonnettua ruohosipulia
  • 0,010 kg hienoa sokeria
  • 0,003 kg mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Sekoita kaikki kastikkeen raaka-aineet keskenään. Siirrä kylmäsäilytykseen.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 97 kcal
Proteiini 4,3 g
Hiilihydraatti 1,9 g
Rasva 8 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,8 g
Kalsium 152 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 161 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 3,1 g
Rasva 13,4 g
Tyydyttynyt rasva 8,1 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search