Siirry sisältöön
Karpalo-puolukkamousse
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Karpalo-puolukkamousse

Marjaisa kevyempi mousse jossa käytetty Valion Turkkilaista ruokajogurttia.

Karpalo-puolukkamousse

Ainekset


Ohje

  1. Vaahdota Valio vispikerma. Lisää loput raaka-aineet, jatka vaahdottamista hetken aikaa. Anna tekeentyä kylmässä muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 154 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 11,6 g
Rasva 10,8 g
Tyydyttynyt rasva 6,3 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Kalsium 12,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal
Proteiini 2,4 g
Hiilihydraatti 12,2 g
Rasva 11,4 g
Tyydyttynyt rasva 6,6 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search