Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,025 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,800 kg vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 0,300 kg pakastesipulikuutioita
- 0,012 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 1,000 kg lihalientä
- 0,500 kg pakastepunajuurisuikaleita
- 0,046 kg vehnäjauhoja
- 0,086 kg tomaattipyreetä
- 0,001 kg mustapippuria
- 0,030 kg hienonnettua ruohosipulia
- 0,006 kg suolaa
-
0,200 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha ja sipulit kevyesti voissa. Lisää loput ainekset, vehnäjauhot sekoitettuna lihaliemeen. Anna kiehua kypsäksi.
- Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai Valion perunasoseaineksista tehtyä muusia.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
142 kcal
Proteiini
11,5 g
Hiilihydraatti
6,9 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,3 g
Kalsium
79 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa