Siirry sisältöön
Koskenlaskijasinappi

Koskenlaskijasinappi

Koskenlaskijasinappi

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita sinappijauhe ja sokeri kattilassa. Lisää loput aineet.
  2. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos sakenee. Jos sinappi tuntuu liian paksulta, lisää vielä tilkka omenatäysmehua.

Vinkki

Sinappi säilyy jääkaapissa useita viikkoja.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 440 kcal
Proteiini 20,9 g
Hiilihydraatti 23,8 g
Rasva 28,8 g
Tyydyttynyt rasva 16,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 2,9 g
Kalsium 591,5 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 223 kcal
Proteiini 10,6 g
Hiilihydraatti 12,1 g
Rasva 14,6 g
Tyydyttynyt rasva 8,5 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search