Lattejuustokakku
Hurmaa asiakkaat kesätapahtumissa ja -juhlissa maitokahvijuomasta syntyvällä, näyttävällä lattejuustokakulla. Siinä on kolme koukuttavaa kerrosta: suussa sulava suklaakeksipohja, mehevä valkosuklaatäyte sekä täyteläinen lattetäyte.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Keksipohja
- 0,600 kg suklaakeksejä
-
0,200 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Valkosuklaatäyte
- 0,018 kg liivatelehtiä
- 0,600 kg
-
0,600 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,400 kg valkosuklaata
-
0,100 kg
Valio Eila® Latte original maitokahvijuomaaValio Latte Original on raikas, laktoositon maitokahvijuoma Jyväskylästä! Nappaa mukaan ja nauti viilentävä juoma toimistolla,…
Lattetäyte
- 0,036 kg liivatelehtiä
-
0,900 kg
Valio Eila® Latte original maitokahvijuomaaValio Latte Original on raikas, laktoositon maitokahvijuoma Jyväskylästä! Nappaa mukaan ja nauti viilentävä juoma toimistolla,…
- 0,400 kg
Jaa resepti
Ohje
Keksipohja
- Murskaa keksit tehosekoittimessa. Sulata voi ja sekoita keksimurujen joukkoon. Painele seos leivinpaperilla vuoratun GN-vuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin kovettumaan.
Valkosuklaatäyte
- Tee valkosuklaatäyte. Laita liivatelehdet veteen pehmenemään. Vaahdota kerma, pehmitä tuorejuusto ja lisää se kerman joukkoon. Sulata suklaa ja valuta ohuena nauhana seokseen koko ajan sekoittaen. Kuumenna maitokahvijuoma ja sekoita puristetut liivatelehdet joukkoon. Lisää se valkosuklaaseokseen ja sekoita hyvin. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita reunoihin asti. Nosta takaisin jääkaappiin.
Lattetäyte
- Tee lattetäyte. Laita liivatelehdet veteen pehmenemään. Kuumenna kattilassa desi lattejuomaa ja kaada kulhoon. Puristele liivatteet ja lisää ne juomaan. Sekoita joukkoon kerma ja loput maitokahvijuomasta. Kaada täyte valkosuklaatäytteen päälle. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia. Leikkaa kakku neliöiksi ja koristele tuoreilla marjoilla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
310 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
17,7 g
Rasva
24,3 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
79,9 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
326 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
18,7 g
Rasva
25,6 g
Tyydyttynyt rasva
14,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa