Siirry sisältöön
Lettu-juustokakku

Lettu-juustokakku

Lettu-juustokakku

Ainekset

Pohja

  • 0,480 kg FS pieniä ohukaisia laktoositon

Täyte

Lisäksi

  • 0,200 kg hedelmiä
  • 0,200 kg marjoja

Ohje

Pohja

  1. Lado kahteen ø 23 cm irtopohjavuokaan ohukaiset reunoja myöten limittäin.

Täyte

  1. Sekoita tuorejuuston joukkoon kaikki muut aineet ja kaada vuokiin.
  2. Paista 170° C noin 1 tunti.
  3. Jäähdytä kakut ja lisää päälle sulatettu ja valutettu hedelmämarjasekoitus.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2266 kcal
Proteiini 81 g
Hiilihydraatti 247,9 g
Rasva 96,4 g
Tyydyttynyt rasva 49,7 g
Ravintokuitu 5,8 g
Suola 4 g
Kalsium 197,3 mg
D-vitamiini 4,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 16,3 g
Rasva 6,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search