Siirry sisältöön
Mustikka-kardemummarahka

Mustikka-kardemummarahka

Mustikkapullan makuinen jälkiruoka Valion pehmeästä rahkasta.

Mustikka-kardemummarahka

Ainekset


Ohje

  1. Mittaa kaikki raaka-aineet yleiskoneen kulhoon ja vaahdota hetki, kunnes seos on kuohkea. Jos valmistat rahkan sekoittavassa padassa, vaahdota ensin kerma erikseen ja lisää sen jälkeen loput raaka-aineet. Jatka vaahdottamista hetken, kunnes rakenne on tasainen ja kuohkea.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 135 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 10,7 g
Rasva 7,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,6 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Kalsium 59,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 11,9 g
Rasva 8,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.