Siirry sisältöön
Omena-rahkakakku

Omena-rahkakakku

Omena-rahkakakku

Ainekset

Täyte

Koristeluun

  • 0,180 kg omenaa

Pinnalle

  • 0,400 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
  • 0,080 kg omenasosetta

Ohje

  1. Ota vetopohjasta Ø 18 cm:n paloja. Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja kasta tomusokeriin. Laita palat kakkurenkaiden pohjalle.
  2. Valmista omenatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri, omenasose ja kaneli. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Laita täyte kakkurenkaisiin ja tasoita pinta. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä kaksi tuntia. Koristele kakun pinta omenaviipaleilla.
  3. Valmista pintahyytelö. Kuumenna kuumahyytelö juoksevaksi ja sekoita joukkoon omenasose. Hyytelöi kakut. Kakut ovat helpompi hyytelöidä, jos ne ovat pakastettu.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1533 kcal
Proteiini 53,4 g
Hiilihydraatti 172,7 g
Rasva 66,9 g
Tyydyttynyt rasva 37,7 g
Ravintokuitu 5,8 g
Suola 1 g
Kalsium 488,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 141 kcal
Proteiini 4,9 g
Hiilihydraatti 15,9 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search