Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
- 0,180 kg
Täyte
- 1,000 kg
- 0,300 kg sokeria
- 0,500 kg omenasosetta
- 0,002 kg kanelia
- 0,100 kg vettä
- 0,028 kg liivatelehteä
- 0,500 kg
Koristeluun
- 0,180 kg omenaa
Pinnalle
- 0,400 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
- 0,080 kg omenasosetta
Jaa resepti
Ohje
- Ota vetopohjasta Ø 18 cm:n paloja. Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja kasta tomusokeriin. Laita palat kakkurenkaiden pohjalle.
- Valmista omenatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri, omenasose ja kaneli. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Laita täyte kakkurenkaisiin ja tasoita pinta. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä kaksi tuntia. Koristele kakun pinta omenaviipaleilla.
- Valmista pintahyytelö. Kuumenna kuumahyytelö juoksevaksi ja sekoita joukkoon omenasose. Hyytelöi kakut. Kakut ovat helpompi hyytelöidä, jos ne ovat pakastettu.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1533 kcal
Proteiini
53,4 g
Hiilihydraatti
172,7 g
Rasva
66,9 g
Tyydyttynyt rasva
37,7 g
Ravintokuitu
5,8 g
Suola
1 g
Kalsium
488,4 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
15,9 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa