Siirry sisältöön
Raparperi-juustohyve

Raparperi-juustohyve

Raparperi-juustohyve

Ainekset

Muruseos

  • 0,300 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,130 kg sokeria
  • 0,500 kg kauraleseitä

Tarjoiluun


Ohje

  1. Levitä raparperipalat ja juustokuutiot voideltuun GN 1/1-40 vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
  2. Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja vehnäjauhot. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 30 min. Tarjoa hyve lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 291 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 34,7 g
Rasva 12,9 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 4,4 g
Suola 0,3 g
Kalsium 138 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 227 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 27,1 g
Rasva 10,1 g
Tyydyttynyt rasva 5,5 g
Ravintokuitu 3,5 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search