Siirry sisältöön
Sadonkorjuun kakku

Sadonkorjuun kakku

Sadonkorjuun kakku

Ainekset

Pohja

Täyte


Ohje

  1. Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa. Sekoita persilja ja voisula joukkoon. Vuoraa irtoreunaisen vuoan (Ø 26 cm) pohja leivinpaperilla. Painele seos vuoan pohjalle. Siirrä pohja jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.
  2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
  3. Hienonna pekoni ja paista se kypsäksi sipulin kanssa. Jäähdytä.
  4. Yhdistä pekoni-sipuliseos, omenakuutiot, tuorejuusto ja jogurtti. Mausta.
  5. Vaahdota kerma.
  6. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois. Sulata ne kiehuvan kuumaan omenamehuun. Lisää liivate ohuena nauhana pekoniseokseen. Nostele viimeiseksi joukkoon kermavaahto.
  7. Kaada täyte vuokaan ja peitä kelmulla. Anna tortun hyytyä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään.
  8. Irrota kakku veitsen avulla vuoan reunoista. Siirrä tarjoiluvadille. Koristele pinta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 259 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 9,5 g
Rasva 21,5 g
Tyydyttynyt rasva 10,9 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 1 g
Kalsium 30,2 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 236 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 8,6 g
Rasva 19,5 g
Tyydyttynyt rasva 9,9 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search