Siirry sisältöön
Sillivati

Sillivati

Sillivati

Ainekset

  • 0,500 kg sillifileetä

Kastike

Koristeluun

  • 0,500 kg kurkkua
  • 0,250 kg keitettyjä kananmunia
  • 0,400 kg etikkapunajuuria

Ohje

  1. Vaahdota kerma ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Leikkaa sillifileet haarukkapaloiksi ja aseta tarjoiluvadille. Paloittele kurkku ja punajuuret kuutioiksi, hienonna munat. Laita munahakkelus ja kasvikset raidoiksi sillin viereen tarjoiluvadille.
  3. Voit kaataa kastikkeen sillin päälle tai tarjota sen erikseen. Tarjoa silliä keitettyjen perunoiden kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 160 kcal
Proteiini 5,5 g
Hiilihydraatti 7,2 g
Rasva 12,1 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 2 g
Kalsium 52,8 mg
D-vitamiini 4,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 145 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 6,6 g
Rasva 11 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search