Siirry sisältöön
Sitruunarahka
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Sitruunarahka

Kolmen raaka-aineen nopea ja herkullinen rahka jälkiruoaksi tai välipalaksi. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018

Sitruunarahka

Ainekset


Ohje

  1. Vaahdota vispikerma. Sekoita joukkoon lemon curd ja maitorahka. Tarjoile.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 167 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 13,1 g
Rasva 9,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Kalsium 15,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 167 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 13,1 g
Rasva 9,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search