 
	Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Rahkaseos
- 0,300 kg
- 0,001 kg inkivääriä
- 0,020 kg sokeria
- 
												0,200 kg
																													Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
   
- 0,240 kg mangososetta
- 0,300 kg sokeroitua hedelmäsekoitusta sulatettuna
Koristeeksi
- 0 kg mangososetta
		Jaa resepti
	
	Ohje
- Lisää inkivääri, sokeri ja mangosose rahkan joukkoon. Vaahdota kerma ja sekoita rahkaseokseen.
- Valuta hedelmäsekoitus.
- Kokoka annokseksi kerroksittain ensin hedelmäsekoitus ja sitten rahkaseos.
Koristeeksi
- Lisää mangosose raitana päälle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
		Jaa resepti
	
					Kokeile annoslaskuriamme
			Valitse annosmäärä
			
				
				
			
			kpl
		
		
			Valitse annoskoko
			
				
				
			
			g
		
	Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
					Energia
					173 kcal
				
							
					Proteiini
					5 g
				
							
					Hiilihydraatti
					19,4 g
				
							
					Rasva
					7,3 g
				
							
					Tyydyttynyt rasva
					4,2 g
				
							
					Ravintokuitu
					3 g
				
							
					Suola
					0,1 g
				
							
					Kalsium
					67,2 mg
				
							
					D-vitamiini
					0 µg
				
					Reseptin ravintosisältö / 100 g
						Energia
						173 kcal
					
																				
						Proteiini
						5 g
					
																				
						Hiilihydraatti
						19,4 g
					
																				
						Rasva
						7,3 g
					
																				
						Tyydyttynyt rasva
						4,2 g
					
																				
						Ravintokuitu
						3 g
					
																				
						Suola
						0,1 g
					
																															
			Tiedot ovat suuntaa antavia.			
								
					
			
		
	
													NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:							
				- mangososetta
 
												 
										 
										 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																