Siirry sisältöön
Viikuna-juustofocaccia

Viikuna-juustofocaccia

Viikuna-juustofocaccia

Ainekset

  • 0,250 kg vettä
  • 0,325 kg vehnäjauhoja
  • 0,100 kg durumvehnäjauhoja
  • 0,003 kg suolaa
  • 0,020 kg hiivaa
  • 0,050 kg oliiviöljyä
  • 0 kg tuoretta viikunaa
  • 0 kg
    Valio Kappeli® juustoa
    Pehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen…
    Valio Kappeli® e300 g

Ohje

  1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää jauhot, suola ja oliiviöljy. Vaivaa taikina n. 20 minuuttia ja anna levätä liinan alla 30 minuuttia.
  2. Kaulitse taikina levyksi ja laita oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan. Painele sormilla koloja taikinaa ja ripottele viipaloidut viikunat, juustoraaste, rosmariini ja painele niitä hieman taikinan sisään. Laita suola ja oliiviöljyä viimeiseksi päälle.
  3. Kohota 30 minuuttia ja paista 200 asteessa n. 20 - 30 minuuttia.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 201 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 30,5 g
Rasva 5,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 0,3 g
Kalsium 11 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 310 kcal
Proteiini 8,2 g
Hiilihydraatti 46,9 g
Rasva 8,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,3 g
Ravintokuitu 3,9 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • tuoretta viikunaa
  • Valio Kappeli® juustoa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search