
Sesongissa lokakuussa
Lokakuussa juhlitaan halloweeniä ja nautitaan värikkäistä kurpitsoista, jotka sopivat niin suolaisiin kuin makeisiin ruokiin.
Aimolaisten vinkit

”Kokeile kurpitsajäätelöä: Paahda kurpitsat, kaavi sisus talteen ja aja se pyreeksi. Valmista perusjäätelöpohja ja mausta se kurpitsapyreellä, inkiväärillä ja kanelilla. Viimeistele jäätelökoneella.”
-Ville Valtasalmi, kehityspäällikkö, Valio Aimo® Koekeittiö

”Sesongin parhaan ripotteen saat, kun irrotat myskikurpitsasta siemenet, huuhtelet ja kuivaat ne kevyesti ja paahdat uunissa. Ennen paahtamista voit maustaa siemenet esimerkiksi chilijauheella ja tilkalla öljyä.”
-Niina Nykvist, tuoteryhmäpäällikkö, Valio Aimo®
Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.
Sesongin suosikkireseptit ammattikeittiöihin
Kurpitsat sopivat loistavasti keittoihin, paahdettuna lisukkeiksi tai makeisiin piirakoihin. Kokeile myös soseena leivonnaisten täytteenä tai pyreenä annosten koristeena. Makeaa kurpitsaa saa maustaa reilulla kädellä. Sen ruokaisa suutuntuma sopii erityisesti lihattomiin kasvisruokiin.