Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Monipuolinen raejuusto

Monipuolinen raejuusto

Raikas ja proteiinipitoinen raejuusto on loistava tuote hotellien ja henkilöstöravintoloiden salaattipöytään, rahkabaariin ja aamiaiselle, mutta se taipuu loistavasti myös pääruokiin, leivontaan, jälkiruokiin ja lisukkeeksi.

Proteiinipommi aamiaiselle ja rahkabaariin

Raejuusto sopii mainiosti puuron tai rahkan lisukkeeksi, ja se onkin helppo tapa lisätä toimipisteesi aamiaiseen proteiinia. Jos vitriinin valikoimaan kuuluu tuorepuuro, kerrostele sekaan raejuustoa ja marjoja, ja saat samalla kertaa ravitsevuutta ja hauskan visuaalisen lisän. Vitriinimyynnissä toimivat myös raejuustoannokset, joihin asiakas valitsee mieleiset lisukkeet marjoista, hedelmistä tai pähkinöistä. Suosittu rahkabaari on erinomainen tapa saada lisämyyntiä iltapäivään, ja raejuustosta saa vaihtelua ja erinomaisen lisukkeen myös sen valikoimaan.


Salaattipöydän suosikki

Raejuusto on monen asiakkaan suosikkilisuke salaattipöydässä. Mehevä, kevyt ja proteiinipitoinen raejuusto onkin todella hyvä valinta lounaslinjaston salaattipöytään. Pienellä jatkojalostamisella raejuusto tuo makua ja kustannustehokkuuttakin valikoimaan niin salaattipöydässä kuin pääruokasalaateissa.


Pehmeä proteiinilisä pääruokiin

Raejuusto mielletään monesti vain salaattien ja keittojen lisukkeeksi, mutta monipuolinen tuote taipuu mainiosti myös lounasravintoloiden pääruokiin. Kannattaa ilman muuta kokeilla raejuustoa lisäproteiininlähteenä esimerkiksi täytteissä tai lisukkeissa mutta myös annoksen päätähtenä. Raejuusto on täytettyjen papu-pinaattilettujen ja juustoisen munakasrullan mehevien täytteiden salaisuus, ja se täydentää upeasti myös kasvispasta-annoksen.


Keveää täyttävyyttä keittoihin ja lisukkeisiin

Kevyempää lounasta etsivät asiakkaat valitsevat usein lounasravintolassa keittovaihtoehdon. Kun keiton kaverina tarjotaan proteiinipitoista raejuustoa, pitää soppalounas asiakkaat kylläisempänä pidempään. Raejuusto on hyvä lisuke keitolle sellaisenaan, ja vaihtelua tarjontaan saadaan maustamalla tai marinoimalla. Raejuusto ryydittää upeasti myös erilaiset tahnat, levitteet ja lisukkeet, joihin se tuo raikkautta ja ravitsemuksellisuutta.


Jälkiruokien raikastus

Raejuusto tuo jälkiruokiin raikkaan lisän. Se keventää rasvaisen tai makean jälkiruoan juuri sopivasti sellaiseksi, jota tuhdin lounaan jälkeen kaipaa. Jälkiruokien maailmassa raejuusto toimii mainiosti rahkoissa, hyydykkeissä ja pannukakkutaikinassa mutta miksei myös sellaisenaan makeiden marjojen ja hillokkeiden sekä vaniljakermavaahdon kanssa.


Lempeästi leivontaan

Aivan kuten pääruokien täytteissä, myös leivonnassa raejuusto tuo erilaisten piirakoiden, pasteijoiden sekä muiden leivonnaisten täytteisiin keveää mehevyyttä ja proteiinin lähteen. Raejuuston mieto maku sopii monien raaka-aineiden seuraan, ja sen avulla voit tarjota asiakkaille astetta keveämmän version monesta suosikista.


Raejuustoa moneen lähtöön

Valion valikoimista löydät raejuustoa rasvattomana, laktoosittomana tai luomuna. Kurkkaa tuotteiden alta saatavilla olevat pakkauskoot!


Search