Kastikekoulu: Näin onnistut klassikkokastikkeissa
”Kastike kruunaa annoksen” -fraasin kuulee usein, eikä syyttä. Parhaimmillaan kastike nostaa annoksen muut komponentit niille kuuluvalle tasolle, tuo annokseen täyteläisyyttä ja syvyyttä tai raikastaa kokonaisuuden.
Kastike myös sitoo ruoan muut maut yhteen ja kietoo niistä täydellisen kombinaation, jota ei saavutettaisi ilman kastiketta. Valio Koekeittiön keittiömestarit laativat viidestä klassikkokastikkeesta ja yhdestä bonuskastikkeesta perusohjeet, jotta jokainen voisi nauttia ateriansa täydellisestä symbioosista.
”Talon oma kastike voi parhaimmillaan nousta asiakkaiden keskuudessa legendaariseksi, jonka maine kiirii pitkälle.”
Katso lisää vinkkejä:
Jälkiruokien toppingit haltuun
Tuomas Hämäläinen
Tuo vaihtelua jälkiruokapöytään
Edellisen päivän lounas muuttuu salaattibuffetiksi
Misaus mullistaa lounaan
7 x kätevä makupohja
Järjestä lounasbuffet kustannustehokkaasti
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.