Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Kastikekoulu: Näin onnistut klassikkokastikkeissa

Kastikekoulu: Näin onnistut klassikkokastikkeissa
Tuomas Hämäläinen
Keittiömestari

Työssäni Valio Aimo koekeittiöllä suunnittelen, kokeilen, maistan ja toteutan, eli saan päivittäin tehdä juuri sitä, mitä rakastan, ja kirjoittaa siitä.

”Kastike kruunaa annoksen” -fraasin kuulee usein, eikä syyttä. Parhaimmillaan kastike nostaa annoksen muut komponentit niille kuuluvalle tasolle, tuo annokseen täyteläisyyttä ja syvyyttä tai raikastaa kokonaisuuden.

Kastike myös sitoo ruoan muut maut yhteen ja kietoo niistä täydellisen kombinaation, jota ei saavutettaisi ilman kastiketta. Valio Koekeittiön keittiömestarit laativat viidestä klassikkokastikkeesta ja yhdestä bonuskastikkeesta perusohjeet, jotta jokainen voisi nauttia ateriansa täydellisestä symbioosista.

”Talon oma kastike voi parhaimmillaan nousta asiakkaiden keskuudessa legendaariseksi, jonka maine kiirii pitkälle.”


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search