Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,100 kg salottisipulia kuorittuna
- 0,500 kg valkoviiniä
- 0,100 kg valkoviinietikkaa
- 0,030 kg lehtipersiljaa tai muita yrttejä
-
0,500 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,004 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Paahda salottisipuleita hetki kattilassa. Lisää valkoviini, valkoviinietikka ja yrtit (tai yrtin varret) ja keitä kasaan, kunnes jäljellä n. 2,5-3 dl. Siivilöi.
- Poraa huoneenlämpöinen voi pienissä erissä kuuman liemen joukkoon sauvasekoittimella. Mausta suolalla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
496 kcal
Proteiini
0,8 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
50 g
Tyydyttynyt rasva
29,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
501 kcal
Proteiini
0,8 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
50,5 g
Tyydyttynyt rasva
29,7 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa