Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Sydänmerkki voi ohjata annoksen valintaa

Sydänmerkki voi ohjata annoksen valintaa
Petri Nuutinen
Petri Nuutinen
Ruokapalveluiden asiantuntija

Suurkeittiömaailma ja erityisesti kouluruoan kehittäminen ovat Petrin sydäntä lähellä. Hänelle on kertynyt vuosien vankka kokemus tuotekehityksestä, reseptiikasta ja koulutuksista julkishallinnon puolella.

Ravintolassa Sydänmerkki-reseptien käyttö on erinomainen tapa viestiä asiakkalle vaihtoehdoista ja pyrkiä ohjaamaan asiakkaan valintoja terveellisempään suuntaan.

Lounasruoan merkitys on saattanut muuttua viimeisien vuosien aikana. Tällä hetkellä olisikin erityisen tärkeää, että tarjottu lounasruoka on energia- ja ravintorikasta, jotta asiakaskunta voi hyvin.

Sydänmerkki-resepteissä jokaiselle aterian osalle on omat kriteerinsä, joissa huomioidaan erityisesti rasvan määrä ja laatu sekä suolan ja kuidun määrä. Kun tarjoat hyödynnät näitä reseptejä, voit antaa asiakkaillesi mahdollisuuden terveellisempään ruokaan.

Tee reseptivalintasi näkyväksi

Oleellista on viestiä asiakkaille, että annoksesi on tehty Sydänmerkin säännösten mukaisesti. Kerro asiakkaallesi mitä se tarkoittaa ja miksi haluat tarjota aterioita, joilla on Sydänmerkki. Sinun valintojesi avulla asiakas pystyy esim. linjastosta helposti valitsemaan Sydänmerkillä varustetut annokset ja kerätä näin itselleen kokonaisuuden, joka vastaa ravitsemussuosituksia. Loppupeleissä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin.

Mikäli haluat hyödyntää Sydänmerkkiä ravintolassasi, lue lisää Sydänmerkin sivuilta.

Sydänmerkki-reseptejä Aimolta

Koekeittiömme ruokapalveluiden asiantuntija Petri Nuutinen on luonut Sydänmerkki-reseptejä käyttöösi. Näiden reseptien avulla saat annoksiisi juuri oikean määrän rasvaa, suolaa ja kuituja. Katso ja kokeile!

Sydänmerkki-tuotteet Aimon verkkokaupassa

Sydänmerkki-tuotteet Aimon verkkokaupassa

Aimon valikoimasta löytyy reilu 600 tuotetta Sydänmerkillä ja valikoima päivittyy jatkuvasti. Katso kaikki Sydänmerkkituotteet pikatukun verkkokaupasta


Search