Pinnalla nyt
Valio Aimo 1/2024 -lehden reseptit

Voisolmupullia, dippejä ja tikka masalaa. Valio Aimo -lehden vuoden ensimmäisen numeron reseptit antavat uusia ideoita ammattikeittiöihin ja leipomoihin.
Uudet klassikot leipomoille
Porkkanakakku, voisilmäpulla ja toffeinen boston leivotaan nyt uudella tavalla. Aimon jauhomixit takaavat onnistuneen lopputuloksen.
- Voisolmupulla ihastuttaa voisilmäpullan ystävät. Käytä pinnalle kidesokerin sijaan hienosokeria. Sen hienompi rakenne on miellyttävämpi syödä.
- Hedelmäinen porkkanakakku sopii loistavasti kevään kestien kahvipöytään, kun sille pursotetaan juhlava asu kuohkeasta tuorejuustovaahdosta.
- Caramel-kierteen tyyliset kuorrutetut pullat ovat nyt maailmalla iso trendi. Eräässä düsseldorfilaisessa konditoriassa yksi pullapohja on tuunattu kymmenillä eri tavoilla.