Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Valio AURA® on suomalaisten suosikki

AURA juuston paloja leikkuulaudalla

On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta 1935. Valio AURA® on suomalaiseen makuun sopivaksi suunniteltu ja se valmistetaan perinteisen, yli 80 vuotta vanhan reseptin mukaan Valion Äänekosken juustolassa.

Harva elintarvike herättää yhtä voimakkaita tunteita kuin Valio AURA®, tuo legendaarinen sinihomejuusto. Vaikka juusto maistuu monille sellaisenaankin, on sen vahva maku omiaan myös ruoanlaitossa.

Perinteinen Valio AURA® on voimakasarominen, murukoloinen sinihomejuusto, jota kypsytetään 6 viikkoa. Sen kermainen, pitkään viipyvä maku antaa luonteikkaan aromin erilaisille ruoille ja leivonnaisille. Juustomestari kuvailee tuoretta AURA® juustoa sanoilla murukoloinen, samaan aikaan hapan ja suolainen. Kitkeryydeltään aavistuksen voikukkamainen. Kypsyessä sen maku pehmenee ja syvenee.

Auran nimipäivä on 10.3. – Juhlista päivää Valio AURA® sinihomejuustolla ruokalistallasi

Tuotteet ammattilaisille

Kehitimme ammattilaisten toiveesta Valio AURA® murennetun, jota on helppo levittää ja lisätä pizzoihin, keittoihin, kastikkeisiin, salaatteihin, leivontaan ja maustamiseen. Juusto murennetaan prosessin loppuvaiheessa isosta kiekosta. Alkuperäinen Valio AURA® sinihomejuusto sai vuonna 1997 rinnalleen vieläkin aromikkaamman Valio AURA® Gold sinihomejuuston. Valmistus aloitettiin Valio AURA® juustoa keittiössään kypsyttäneen ravintola Palacen keittiöpäällikkö Markus Maulavirran toiveesta. Sen kypsytys vie kaksi kertaa pidempään, eli 12 viikkoa.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search