Siirry sisältöön

Sesonki

Kesämenu rakentuu helpoista ja nopeista aineksista

Kesäkaudella hyödynnetään yksinkertaisia aineksia ja nopeus on valttia. Tässä muutama säänkestävä kesäkauden sesonkivinkki ammattikeittiöille ja leipomoille.

Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Aimolaiset toivottavat vilkasta terassikesää joka keittiöön!

Ihminen ostaa tuotteita kesäkahvilasta

Mielessä kesäkahvilan perustaminen? Näin menestyt

Tärkeintä on tuntea asiakkaasi, luoda hyvä ensivaikutelma ja ostaa aikaa itsellesi. Konkariyrittäjät Pia ja Tommi Leppälä neuvovat, mitä kaikkea aloittavan kesäkahvilan pitäjän on syytä ottaa huomioon.

Kesän sesonkitärpit

Kesäkauden terassimenu syntyy yksinkertaisista aineksista ja nopeus on valttia. Suomalaisten kesäruokasuosikkeja ovat erityisesti kalat ja salaatit, eikä pidä unohtaa hampurilaisia ja muita rentoja katuruokia. Katso säänkestävät kesäkauden sesonkivinkit ammattikeittiöille ja leipomoille.

Search