Siirry sisältöön

Sesonki

Lasketellaan laskiaiseen

Vuonna 2026 laskiainen osuu helmikuun puoliväliin. Laskiaissunnuntaita vietetään 15.2. ja laskiaistiistaita 17.2. Laskiaispullien menekki alkaa kuitenkin jo viikkoja ennen tätä, ja pullat kannattaakin kattaa vitriineihin ajoissa.

Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.


Laatu luo myyntiä

Kun laskiaispullan valmistamisessa on käytetty laadukkaita raaka-aineita, se myös kannattaa kertoa: Valio voilla ja Valio kermalla –merkit viestivät asiakkaalle laadusta ja lisäävät myyntiä. Voit tiedustella merkkejä suoraan myynnistämme.



Porin Leipä onnistui uusilla laskiaispullamauilla

Isoihin sesonkeihin, kuten vaikka laskiaiseen tai Runebergin päivään, on vaikea tuoda uusia tuotteita. Se onnistuu harvoin, koska ihmiset kokevat, että laskiaispullan tai runebergintortun tulee olla perinteinen. Se on melkein pyhä asia. Tämän tietävät myös Porin Leivän Kehityspäällikkö Kimmo Jokinen ja myyntijohtaja Jani Multisilta.