Hyppää sisältöön
Cappuccinokakku

Cappuccinokakku

Cappuccinokakku

Ainekset

Kostutukseen

  • 0,150 kg vahvaa maitokahvia

Täyte

Koristeluun

  • 0 kg suklaata raastettuna

Ohje

  1. Sekoita murukahvijauhe, sokerit, rahka ja ruokajogurtti. Lisää vaahdotettu kerma. Leikkaa vetopohja neljään osaan, GN 1/2 kokoon. Nosta vetopohjan pala GN 1/2-20 -astiaan. Kostuta sokerilla maustetulla maitokahvilla. Levitä täytettä 1/4 päälle. Tee edelleen samanlaisia kerroksia. Päällimmäiseksi täytettä. Anna vetäytyä kylmässä muutama tunti. Koristele.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 194 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 22,3 g
Rasva 9,3 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,1 g
Kalsium 40,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 211 kcal
Proteiini 5,5 g
Hiilihydraatti 24,3 g
Rasva 10,1 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suklaata
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Etsi